iTips

PC, Internet & Mac Tips

De beste Anti-Spyware

SpywareMet een Anti-Virusscanner ben je al een eind op weg om je computer te beveiligen maar tegen Spyware gooi je best nog een extra programma in de strijd. Er zijn twee uitmuntende gratis Anti-Spyware programma’s op de markt: Ad Aware Free van Lavasoft en Spybot: Search & Destroy. Het is trouwens geen probleem om beide te installeren op je computer, het wordt zelfs aangeraden om wekelijks beide programma’s een scan te laten uitvoeren. Het is ook niet onbelangrijk om de programma’s op tijd en stond up-te-daten, zo bent u beschermd tegen de laatste Spyware.

Loopt uw computer na het succesvol installeren van een Anti-Virusscanner en Anti-Spyware programma nog steeds niet goed? Dan kan u opteren om Hijackthis te installeren, het programma maakt een log file van uw computer die u daarna op professionele fora kan posten. Daar zullen vrijwilligers u helpen uw computer terug ‘schoon’ te maken.

Tags: , , ,

Reageer